#FUKSi 2019 na valovih: Urbano ogrevanje na Ljubljanici
338
338

Dober teden dni pred 3. Festivalom urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2019, ki ga bodo razgibali Röyksopp, David Morales, Sladica, Klemen Klemen, Marina Martensson ... so organizatorji gostili tradicionalno druženje z ustvarjalci dobrih urbanih zgodb. Tokrat ob in na Ljubljanici.

 

Urbani utrip na ljubljanski Špici je včeraj ponudil kar nekaj izgovorov za rekreacijo na prostem: ekipa Bananaway je mladino spoznala z osnovami supanja, moštvo Dunking Devils je gostilo poskakovanje in druge aktivnosti na Woop blazinah in trampolinih, v sončni zahod pa smo se raztegnili z Avabody pilatesom.

Vse skupaj so podložili ritmi, ki bodo naslednji vikend objeli Tobačno, zvečer pa so ob Lumberjazz quartetu na svoj račun prišli še kul mačkoni.

URBANI UTRIP SREDI LJUBLJANE

Ena od rdečih niti Festivala urbane kulture Slovenija je predstavljanje najboljšega kar ponuja dežela na sončni strani Alp.

Po lanskem rooftop partyju sredi Ljubljane je letošnje medijsko ogrevanje za festival #FUKSi dobilo obliko zabave na barki z DJ Zedsom, očetom Sladice.

URBANO VZDUŠJE ŽE PRIHODNJI VIKEND NA FUKSIJU

Tretji Festival urbane kulture Slovenija - #FUKSi bo zadnji avgustovski petek v ljubljanski Tobačni gostil 'bloc party' z grammyjevcem, glasbeno in modno ikono, DAVIDOM MORALESOM, ter drugimi mojstri oldies goldies housa, ki nas bodo popeljali na ulice New Yorka 80. in 90. let.

Rezultat iskanja slik za fuksi 2019

Sobotno druženje na najbolj vročem poletnem koncertnem prizorišču v prestolnici pa prinaša norveška serijska ustvarjalca radijskih hitov, RÖYKSOPP (So Easy, Eple, Remind Me, What Else Is There, The Girl and the Robot, Sordid Affair ...).

>> VSTOPNICE PO NAJNIŽJI CENI TUDI PRI MLADI.SMO!

Foto: Marko Delbello Ocepek

338

Nalaganje vsebine...

Loading...